Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Προβληματισμένος ο Βαγγέλης Αλεξανδρής

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής είναι αρκετά έμπειρος και ξέρει καλά τα... παιχνίδια μυαλού. Γι' αυτό και δήλωσε, ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, προβληματισμένος.

Ο Έλληνας τεχνικός του Άρη είπε πως η ομάδα του έχει επηρεαστεί αρκετά λόγω των εορτών αλλά κανείς δεν γνωρίζει εάν αυτό που λέει είναι αλήθεια ή τρικ ενόψει του αυριανού μεγάλου ματς.



"Εχουμε μπροστά μας ένα ακόμη πολύ δύσκολο αγώνα και είμαι προβληματισμένος, γιατί στην περίοδο των εορτών και μετά την επιτυχία της πρόκρισης μας στους "16" του Eurocup, δεν είχαμε κάποια άλλη αγωνιστική υποχρέωση. Λογικό είναι οπότε να μην έχουμε τον ίδιο ρυθμό και ακόμη να είμαστε επηρεασμένοι από το εορταστικό κλίμα. Αυτή η αναμέτρηση όμως μας προσγειώνει στην πραγματικότητα και μας υποχρεώνει να αγωνιστούμε όσο καλύτερα γίνεται, προκειμένου να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

Από μεριάς του, ο Δημήτρης Βεργίνης υποστήριξε: "Είναι αναμφισβήτητα μια ιδιαίτερη αναμέτρηση. Πάντα τα Αρης-ΠΑΟΚ και το αντίστροφο παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον. Πρόκειται για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Θα αγωνιστούμε εκτός έδρας και αυτό κάνει την δουλειά μας ακόμη πιο δύσκολη. Τον τελευταίο καιρό έχουμε δείξει ότι βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και η ψυχολογία μας είναι ανεβασμένη. Εχουμε δουλέψει αρκετά τις τελευταίες μέρες ακόμη και μέσα στις γιορτές, ώστε να είμαστε έτοιμοι για αυτήν την δύσκολη αναμέτρηση. Οι μέρες της αγωνιστικής απραξίας δεν ήταν πολλές και δεν νομίζω να μας επηρεάσει αρνητικά. Είχαμε μια-δυο μέρες ξεκούρασης και μετά πέσαμε ξανά με τα μούτρα στην δουλειά. Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ προέρχεται από μια σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων και θα θέλει να κάνει μια νέα αρχή. Εμείς όμως από την πλευρά μας πρέπει να κάνουμε σωστά την δουλειά μας, να είμαστε συγκεντρωμένοι στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου από την αρχή μέχρι το τέλος και τότε θα έχουμε μεγάλο πλεονέκτημα για τη νίκη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου