Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

3ος ο ΑΡΗΣ

Η... ηλεκτρονική κάλπη άνοιξε πριν από περίπου 10 μήνες και σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα η sports-data.net που έχει την ευθύνη της ψηφοφορίας σε αυτή πήραν μέρος μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης περισσότεροι από 165.000 Έλληνες φίλαθλοι!

Θα πρέπει πάντως να τονιστεί ότι η ψηφοφορία αφορά χρήστες ίντερνετ και γίνεται κατανοητό πως ναι μεν το δείγμα λέει πολλά, αλλά έχει μείνει χωρίς να... εκφραστεί και πολύς κόσμος, ιδιαίτερα παλιότεροι φίλαθλοι που δεν τα έχουν «καλά» με την νέα τεχνολογία!


Όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που... έκλεισε με το φινάλε του 2011, ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα με τους περισσότερους φιλάθλους στην Ελλάδα με ποσοστό που φτάνει το 20%, ενώ... κατά πόδας ακολουθεί ο Παναθηναϊκός με 19%! Όσοι περίμεναν ότι στο... βάθρο θα ανέβαινε και η 3η εκπρόσωπος του τέως ΠΟΚ, η ΑΕΚ διαψεύστηκαν αφού βρίσκεται μόλις στην 5η θέση με ποσοστό 12%! Πιο πάνω, στην 3η θέση είναι ο ΠΑΟΚ με 16% και ο Άρης με 13%!

Από κει και πέρα η σχετική λίστα συμπληρώνεται ως εξής: Ηρακλής 4%, ΟΦΗ και ΑΕΛ 3%, Πανιώνιος, ΠΑΣ Γιάννινα και ο Ολυμπιακός Βόλου 2%, Καβάλα, Παναχαϊκή,Πανσερραϊκός και Ξάνθη 1%.

Τέλος, θα πρέπει να τονιστεί ότι από τους συντελεστές της ψηφοφορίας διευκρινίζεται πως ομάδες όπως ο Ατρόμητος, ο Παναιτωλικός, η Δόξα Δράμας και άλλες δεν προτιμήθηκαν κατά την αρχική επιλογή λόγω της μακροχρόνιας απουσίας τους από την Ά εθνική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου