Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Στροφή για Νέρι, στον «αέρα» ο Πρόμπιερζ!

Ολική ανατροπή είχαμε σήμερα (5/1)στο θέμα του Νέρι Καστίγιο που φαίνεται ότι «ενεργοποιείται» ξανά για τον Αρη.

Οι άνθρωποι των «κίτρινων» είχαν συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ με τον αδερφό και ατζέντη του Μεξικανού ποδοσφαιριστή, με τις δύο πλευρές να ρίχνουν «γέφυρες» προκειμένου αμφότερες να ωφεληθούν όσο το δυνατότερο περισσότερο γίνεται.
Τις προηγούμενες ημέρες πρόθεση του Αρη ήταν να διακόψει τη συνεργασία του με τον Καστίγιο, αφού ο τελευταίος έδειχνε ότι δεν μπορεί να προσφέρει. Ωστόσο το γεγονός ότι η πλευρά του Μεξικανού αξίωσε ολόκληρο το ποσό του διετούς συμβόλαιο που έχει υπογράψει με την ΠΑΕ (1.1. εκατ ευρώ) προκειμένου να δεχθεί να το σπάσει, οδήγησε τους ανθρώπους των «κίτρινων» να κάνουν πίσω…

Συν τοις άλλοις ο Αρης δεν «περπατάει» αγωνιστικά, και έτσι οι διοικούντες της ομάδας θέλουν να δώσουν μία ακόμη ευκαιρία στον 27χρονο επιθετικό προκειμένου να αποδείξει την αξία του.



«Δεν θέλω να φύγω»

Εκείνος από την πλευρά του διεμήνυσε ότι θέλει να βοηθήσει την ομάδα και μάλιστα στη σελίδα που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε μεταξύ άλλων: «Μόνο ο θεός ξέρει τι θα συμβεί σε μένα αυτή τη χρονιά», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Στο ματς με τον Παναιτωλικό έκανα λάθος (σ.σ. προφανώς για την ενέργειά του να αποχωρήσει στα αποδυτήρια μετά την αλλαγή του)», ενώ καταλήγει με τη φράση «...δεν θέλω να φύγω».


Αλλαγή πλεύσης και με τους υπόλοιπους

Εκτός του Καστίγιο, αναμένεται να «ενεργοποιηθούν» και οι υπόλοιποι παίκτες τους οποίους ο Μίχαλ Πρόμπιερζ είχε θέσει στο περιθώριο. Ο λόγος φυσικά για τους Πρίττα, Παπαστεριανό, Πορτίγια και Ακόστα που θα πάρουν ευκαιρίες, προκειμένου να δείξουν την αξία τους, αλλά και να βοηθήσουν αγωνιστικά τον Αρη που το έχει ανάγκη.

Τα δεδομένα για Πρόμπιερζ

Το ζητούμενο είναι φυσικά τι θα γίνει με τον Μίχαλ Πρόμπιερζ, καθώς εκείνος ήταν που είχε βάλει στο «ψυγείο» τους συγκεκριμένους παίκτες, και που γενικότερα είχε χωρίσει τους παίκτες του Αρη σε γκρουπ Α και γκρουπ Β. Και το πως φυσικά θα «περπατήσει» η ομάδα, άπό τη στιγμή που θα

Για τον Πολωνό τεχνικό το κλίμα αυτή τη στιγμή είναι πολύ βαρύ, με όλα τα ενδεχόμενα να εξετάζονται, ακόμη και αυτό της λύσης της συνεργασίας μαζί του. Ανάμεσα σε Πρόμπιερζ και διοικούντες τον Αρη αναμένεται να υπάρξει ραντεβού (σ.σ. είτε απόψε είτε την Παρασκευή 6/1), προκειμένου τα πράγματα να ξεκαθαρίσουν οριστικά.

Πάντως σε περίπτωση που αποτελέσει παρελθόν, τότε χρέη υπηρεσιακού αναμένεται να εκτελέσει ο... συνήθης ύποπτος Γιάννης Μιχαλήτσος.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μίχαλ Πρόμπιερζ, ανακοίνωσε στους παίκτες του ότι τους παραχωρεί ρεπό για την Παρασκευή (6/1). Κάτι που σημαίνει ότι ο Αρης θα πάει για το σημαντικό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα την Κυριακή (8/1, 15:00) ουσιαστικά με μία προπόνηση (αυτή του Σαββάτου), καθώς σήμερα (5/1) έγινε καθιερωμένο χαλάρωμα μετά από κάθε ματς.

Αλβάρεζ: «Υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά…»

Στο μεταξύ, μια ανάρτηση του Αρτούρο Αλβάρες στην σελίδα που διατηρεί στο Twitter, δίνει συνέχεια στο υποτιθέμενο «φλερτ» του Βραζιλιάνου χαφ με τους «κίτρινους».


«Υπάρχει ενδιαφέρον από τον Αρη για μένα, όμως τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής», έγραψε χαρακτηριστικά ο 27χρονος ποδοσφαιριστής.

Πλέον μένει να δούμε τι θα γίνει με την περίπτωσή του τις προσεχείς ημέρες. Αλλωστε η κατάσταση στον Αρη είναι αυτή τη στιγμή ρευστή, καθώς στον «αέρα» βρίσκεται ακόμη και η παραμονή του Μίχαλ Πρόμπιερζ.

Με τη Δόξα εκτίει ο Σολτάνι

Στο μεταξύ, ο Καρίμ Σολτάνι που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες στην Κέρκυρα, θα εκτίσει την ποινή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Δόξα Δράμας την 18η αγωνιστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου