Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Κοντά στον Σηφάκη ο ολυμπιακός

Όσο περνούν οι μέρες τόσο πιο κοντά στον Ολυμπιακό φαίνεται να είναι ο Μιχάλης Σηφάκης, ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του από τον πρόσφατο τραυματισμό του.

Ο πορτιέρο του Αρη και ο Ολυμπιακός φαίνεται να ΄χουν έρθει σε επαφή. Να ΄χουν μιλήσει ακόμα και με οικονομικά μεγέθη και να υπήρξε στην αρχή μία διαφορά, που, όμως, δεν συνιστά χάσμα.

Δεν είναι αγεφύρωτη με αποτέλεσμα και οι δυο πλευρές να εκφράζουν την πίστη τους πως λίαν συντόμως δεν αποκλείεται να υπάρξει ταύτιση απόψεων και σημείο επαφής που θα επιτρέψει την επίτευξη συμφωνίας.

Λέγεται πως η διαφορά αυτή είναι περίπου στα 100.000 ευρώ το χρόνο, ακούγεται πως ο Ολυμπιακός δίνει έως 400.000 ευρώ συμβόλαιο στον παίκτη.



Είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θέλει τον Σηφάκη. Το επιβεβαιώνουν, άλλωστε, κύκλοι και της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, ενώ και ο διεθνής τερματοφύλακας δείχνει ιδιαιτέρως «ζεστός» μπροστά στην προοπτική επιστροφής στου Ρέντη, όπου η πρώτη του θητεία δεν ήταν καλή. Και ο Κρητικός τερματοφύλακας είναι θετικός στην επιστροφή, διότι αυτή τη φορά ξέρει πως τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά για τον ίδιο. Δεν έχει μπροστά του την πρόκληση ενός Νικοπολίδη, αλλά εξαρτάται μόνο από τον ίδιο, αν θα είναι βασικός.

Ετσι γίνεται εύκολα αντιληπτό πως οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες για την υπόθεση «Σηφάκη» για τον Ολυμπιακό, ο οποίος ξέρει πως δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει και ιδιαίτερες αντιστάσεις από τον Αρη με τον οποίο ο διεθνής πορτιέρο έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου