Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Τέλος ο Πρόμπιερζ, προσωρινά Μιχαλήτσος!

Και με τη βούλα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Αρη ο Μίχαλ Πρόμπιερζ, ο οποίος μόλις 61 μέρες μετά την πρόσληψη από τους «κίτρινους» βρίσκεται, πλέον, εκτός ομάδας.

Οι ιθύνοντες των «κίτρινων» συναντήθηκαν με τον Πολωνό τεχνικό και τον συνεργάτη του, Μπάρτεκ Ζαλέφσκι και κατέληξαν στη λύση της συνεργασίας τους!
ίγο μετά τις 7.30 το απόγευμα ο Πρόμπιερζ μαζί με τον συνεργάτη, Μπάρτεκ Ζαλέφσκι βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ και δυο ώρες αργότερα κυκλοφόρησε η είδηση περί του διαζυγίου που πήρε επίσημη μορφή στις 11.04μ.μ..

Ηταν ένα ραντεβού που «κλείστηκε» μετά την ήττα της ομάδας την Τετάρτη (4/1) με 1-0 από την Κέρκυρα και δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευδαν να εκτιμήσουν πως έφθασε το τέλος στη συνεργασία ανάμεσα στις δυο πλευρές.




Το κλίμα ήταν εμφανές πως ήταν ιδιαιτέρως βαρύ για τον Πολωνό προπονητή, μιας και στο δίμηνο συνεργασίας του με τους «κίτρινους» η ομάδα δείχνει να μην έχει βρει το δρόμο της. Ετσι σε συνδυασμό και με την εκ νέου ενεργοποίηση του Καστίγιο κατόπιν της συνάντησης που έγινε σήμερα (5/1) με τον μάνατζερ και αδελφό του, Αλεξ Καστίγιο δεν ήταν λίγοι αυτοί που εκτιμούσαν πως ο Πολωνός θα αποτελέσει παρελθόν. Και έτσι έγινε.... Μόλις τέσσερα λεπτά μετά τις 11.00 η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία επιβεβαίωνε τη λύση της συνεργασίας της με τον Πρόμπιερζ.

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον Μίχαλ Πρόμπιερζ και τους συνεργάτες του. Ως ΔΣ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον κ. Πρόμπιερζ και τους συνεργάτες του για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στον σύλλογο και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας τους», ανέφερε η ανακοίνωση των «κίτρινων» που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και στην οποία φιλοξενούνταν και δηλ΄σεις του πρώην, πλέον, προπονητή του Αρη.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και ιδιαίτερα τους φοβερούς οπαδούς της ομάδας για την στήριξη που μας παρείχαν καθ' όλο το χρονικό διάστημα που εργαστήκαμε στον ΑΡΗ. Ευχόμαστε στην ομάδα κάθε επιτυχία στο μέλλον», ήταν οι ατάκες του Πρόμπιερζ και του συνεργάτη του, Μπάρτεκ Ζαλέφσκι.


Προσωρινά Μιχαλήτσος, σενάριο με Λεμονή και Ισπανούς

Οσον αφορά για την επόμενη μέρα στον Αρη, για ακόμα μία φορά θα κληθεί να βγάλει το φίδι από την τρύπα στο ματς της Κυριακής (8/1) με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιάννης Μιχαλήτσος. Το ΄χει, άλλωστε, ξανακάνει και επί της παρούσης είναι η πλέον ενδεδειγμένη λύση για το κρίσιμο ματς με τους Ηπειρώτες. Βέβαια, παίζει και το όνομα του Σεμερτζίδη και αυτό θ φανεί ενδεχομένως την Παρασκευή.

Από κει και πέρα, το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Πρόμπιερζ, ακούγονται διάφορα σενάρια. Ακούστηκε η πιθανότητα συνεργασίας με τον Τάκη Λεμονή με τον ίδιο τον Ελληνα προπονητή να δηλώνει άγνοια, ενώ υπάρχει πληροφορία που διαρρέεται στον Τύπο από μάνατζερ πως η διοίκηση του Αρη έχει στα χέρια της λίστα με παίκτες τεχνικούς που προέρχονται από την Ισπανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου