Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Κ20: Νίκη επι του Παναιτωλικού

Στις νίκες επέστρεψε, μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, η ομάδα Κ-20 του ΑΡΗ, η οποία επικράτησε του Παναιτωλικού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με 1-0, για την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Το «χρυσό» γκολ για τους «κίτρινους» πέτυχε ο Κανούλας στο 29’, ο οποίος επέστρεψε στην ενδεκάδα μετά από την ποινή της μιας αγωνιστικής που που εξέτισε στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.



Ο αγώνας

Τα πράγματα ήταν ισορροπημένα στα πρώτα λεπτά του αγώνα, με ΑΡΗ και Παναιτωλικό να ψάχνουν το γρήγορο γκολ.

Ωστόσο η ομάδα του Νίκου Πασσσιαλή άρχισε να παίρνει μέτρα και να κλείνει την ομάδα του Αγρινίου στα καρέ της.

Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι στον αγώνα, με τον Σαμαρά. Ο αριστερός μπακ εκτέλεσε το φάουλ στο 9’ και ο Διούδης απέκρουσε εντυπωσιακά.

Στο 21΄ο ΑΡΗΣ έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει στο σκορ, το σουτ του Ρένια όμως έδιωξε με υπερένταση ο Τσόπαλος σε κόρνερ.

Στο 27’ και μετά από ωραίο συνδυασμό των Καραγιάννη-Κουρέλλα, βγήκε η σέντρα μέσα στην περιοχή, ο  Γιώρης πήρε την κεφαλιά και ο Τσόπαλος, στην προσπάθειά του να αποκρούσει, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

ΓΚΟΟΛ: Στο 29’ ο Κανούλας με ωραίο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, άνοιξε το σκορ για τον ΑΡΗ.

Ο ΑΡΗΣ έψαξε και ένα δεύτερο τέρμα, φτάνοντας πολύ κοντά σε αυτό στο 41’, το σουτ του Γιώρη όμως πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα ήταν εντελώς διαφορετική, με τις δύο ομάδες να μην δημιουργούν κάποια μεγάλη ευκαιρία και να περιορίζονται σε παιχνίδι κέντρου.

Από το 65’ και μετά ο Παναιτωλικός άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς και να κυνηγάει το γκολ της ισοφάρισης. Στο 70’ οι φιλοξενούμενοι βγήκαν από τα αριστερά, έγινε το σουτ, με τον Διούδη να αποκρούει εντυπωσιακά.

Ο τερματοφύλακας του ΑΡΗ φώναξε «παρών» και στη συνέχεια του αγώνα. Στο 76’ ο Μήλιος μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή, σούταρε από το ύψος του πέναλτι, ο Διούδης όμως είπε και πάλι «όχι».

Το πρέσινγκ της ομάδας του Αγρινίου συνεχίστηκε μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης, με τον ΑΡΗ να μένει όμως όρθιος και να φτάνει σε μια σημαντική νίκη.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ (Πασσιαλής): Διούδης, Πολιανίδης, Αγτζίδης, Γιαννίτσης, Νταρμαλής, Ρένια (60` Σουνάς), Γιώρης, Κανούλας, Κουρέλλας (84’ Αντωνιάδης), Καραγιάννης (73` Ζυγκερίδης).

Παναιτωλικός (Παναγιώτου): Τσόπαλος, Ζέρης, Σαμάρας, Τζιτζής, Μπούρος, Σμίλτος, Μύγας, Καπινόπουλος, Μήλιος, Πασάς, Κοιύσης.


Νίκος Πασσιαλής: «Σημασία έχει η νίκη»

Στον ΑΡΗΣ FM 92,8 πραγματοποίησε δηλώσεις μετά από το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό ο κόουτς του ΑΡΗ, λέγοντας:

«Το βασικότερο είναι πως πήραμε τη νίκη. Λόγω των δύο ηττών που κάναμε, χρειαζόμασταν ένα θετικό αποτέλεσμα. Ενώ θα μπορούσαμε να το «καθαρίσουμε» δώσαμε στον αντίπαλο την ευκαιρία να απειλήσει με 2-3 φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα έπαιξε καλά και είχαμε πολλές τελικές,

Για τον Σάκη Κανούλα και το γκολ που πέτυχε :

«Ο Κανούλας είναι παίκτης περιοχής έχει ωραία τελειώματα και φάνηκε στο σημερινό παιχνίδι . Τώρα παίζει με τη δεύτερη ομάδα και είναι θέμα προπονητή για το αν θα πάρει συμμετοχές στην πρώτη ομάδα».

Για τον αγώνα με τη Δόξα Δράμας, επεσήμανε:

«Ακολουθούν δύο παιχνίδια στην έδρα μας,.  Αν θέλουμε να τα κερδίσουμε, μπορούμε να το κάνουμε ώστε να φτάσουμε στην κορυφή της βαθμολογίας όπως πέρσι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου