Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Η συνέντευξη Τύπου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ (ΙΙ)

Στη συνέχεια της συνέντευξξης Τύπου, ο Α’ αντιπρόεδρος Δημήτρης Σαρρής, δήλωσε:


«Να δώσουμε συγχαρητήρια για την ομάδα μπάσκετ που προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Eurocup.

Οφείλω να πω ότι είναι μια δύσκολη περίοδος για τον ΑΡΗ, τόσο οικονομικά, όσο και αγωνιστικά. Σε τέτοιες περιόδους χρειάζεται συσπείρωση και όλοι μαζί να παλέψουμε για να τον ξαναβάλουμε στον ίδιο δρόμο. Είμαστε εδώ το παλεύουμε και πιστεύουμε ότι θα βγούμε από αυτή τη δύσκολη φάση, αν όλοι παλέψουμε ενωμένοι για το σύλλογο. Επιλογή μας ήταν η οικονομική εξυγίανση, γιατί αν σκεφτόμασταν τις περιστασιακές επιτυχίες, θα αντιμετωπίζαμε προβλήματα ως σύλλογος. Αυτή μας την απόφαση την κάναμε πράξη. Το τονίσαμε από την αρχή, στόχος είναι πρώτα το καλό του συλλόγου το οποίο επιτάσσει να μην ξεκατινιαζόμαστε στα ραδιόφωνα, να δουλεύουμε και να αφήσουμε αυτούς που λένε ότι λένε, χωρίς απάντηση.


Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία όμως θα πω ότι υπάρχει προσπάθεια απομάκρυνσης του κόσμου και διάφορα λεγόμενα τα οποία δεν θα μείνουν αναπάντητα. Καλώ τον κ. Σκόρδα να σταματήσει αυτό που κάνει και να σταθεί δίπλα στην ομάδα, για εμάς ας λέει ότι θέλει. Έχουμε κάνει πολλά λάθη και είμαστε εδώ για να τα συζητήσουμε, αλλά η ανοχή και ασυλία τέλος. Θα του κάνω τη χάρη να του απαντάω σε ότι λέει. Θα του κάνω τη χάρη να του δώσω τη δημοσιότητα που θέλει να πουλάει φύλλα και να έχει ακροαματικότητα. Είναι όμως καλύτερο να σταματήσει να λέει ψέματα, γιατί αλλιώς θα αρχίσω εγώ να λέω αλήθειες.

Τα μέλη της λέσχης έχουν το προνόμιο να αποφασίζουν ποιοι πρέπει να διοικήσουν και έχουν το προνόμιο και την ευθύνη να εκλέγουν το ΔΣ της λέσχης που είναι ο ελεγκτικός μηχανισμός της ΠΑΕ, όταν καταλάβουμε όλοι ότι αυτή είναι η πραγματικότητα και η έκφανση της αποδοκιμασίας προς τη διοίκηση πρέπει να εκφράζεται με τη ψήφο, τότε η λέσχη θα γιγαντωθεί ο κ. Σκόρδας λέει ότι η Λέσχη δεν εκφράζει τον ΑΡΗ και ότι υπάρχει νοθεία στις εκλογές, ξεχνάει ότι το 2009 η αδελφή του ήταν σε μια από τις κάλπες. Το 2011 υπήρχε διαφορετικό αποτέλεσμα.

Όπως καταλαβαίνετε είναι μια προσπάθεια εξευτελισμού των θεσμών από τον κ. Σκόρδα. Προχωράει σε προσωπικές ύβρεις προς το ΔΣ της λέσχης και σε εμάς που δεν μας αγγίζουν αλλά και σε αγωγές με προφανείς στόχους, όπως να βάλει κάποιον δικό του στη Λέσχη, για να έχει άμεση πληροφόρηση. Θεωρώ ότι τα 2,5 χρόνια που προσπαθήσαμε να μην απαντούμε, ήταν ο σωστός δρόμος αλλά κάποιοι δεν το έχουν εκτιμήσει.
Όταν ο κ. Σκόρδας έλεγε να κάνει ραδιόφωνο και έκανε μόνος του. διεκδικεί δια αντιπροσώπους τη διοίκηση του ΑΡΗ έχουμε τον ΑΡΗΣ FM με τα καλά του και τα στραβά του. έχετε καταλάβει ότι είναι το προπύργιο του ΑΡΗ ανεξαρτήτως διοικήσεων. Πρέπει λίγο να σκεφτούμε τι γίνεται στον ΑΡΗ γιατί βρισκόμαστε προ των ευθυνών μας. Ήταν στη μια πλευρά που μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τον σύνδεσμο και τον κ. Κόντη και μόλις είδε ότι πήγαιναν στραβά τα πράγματα πήγε στην άλλη πλευρά. Αυτόν τον άνθρωπο είναι λογικό ολόκληρος ο σύλλογος να τον έχει απέναντι του.
Ένα ακόμα θέμα που έθιξα, είναι πάγια αρχή μου να μη μιλάω για μεμονωμένους ανθρώπους και άτομα που θεωρούν τους εαυτούς τους ως εν δυνάμει παράγοντες στον ΑΡΗ, δεν θέλω να κατηγορήσω την ΑΡΗΣ  ΕΝΟΤΗΤΑ του κ. Στεφανίδη αλλά ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι είναι ένα δούρειος ίππος του Σκόρδα για να μπει στα κοινά του ΑΡΗ.
Ο κ. Στεφανίδης έστειλε επιστολή στη Λέσχη επειδή δημοσιοποίησαν την αγωγή. Αν θέλουμε τον ΑΡΗ όπως ήταν παλιά, να το κάνουμε. Μίλησε ο κ. Στεφανίδης σε έμενα και έθεσε θέμα αξιοπιστίας. Ο δικός μου ο πατέρας τουλάχιστον δεν δήλωσε ότι είναι πρόεδρος του ΑΡΗ για να μπει δωρεάν στο γήπεδο. Είναι τρομερά επικίνδυνο να υπάρχουν κόμματα μετά από τις εκλογές . δεν δικαιούται κανένας να μιλάει σαν  κόμμα, πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι.
Να ζητήσω συγνώμη για το ύφος αλλά κάποιες στιγμές επειδή πάρα πολλές φορές έχουμε νιώσει άσχημα και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί, γιατί δημιουργεί πρόβλημα. Όλοι είναι υπόλογοι για τις πράξεις τους ή θα είναι με τον ΑΡΗ ή με τον Σκόρδα. Αν θεωρούν ότι δεν είμαστε ικανοί να ψηφίσουν ένα άλλο ψηφοδέλτιο. Αν πάει καλά θα το χαρώ, αν όχι όμως, δεν θα τους κάνω αντιπολίτευση. Γιατί πάνω από όλα είναι ο Σύλλογος και όχι τα άτομα. Τότε θα ξεφύγουμε από την εσωτερική μιζέρια και θα πάει εκεί που όλοι τον επιθυμούμε».
Ο κ. Σαρρής αναφέρθηκε στην συνέχεια ονομαστικά σε 19 περιπτώσεις ποδοσφαιριστών , προπονητών ή συνεργατών που είχαν προσφύγει στα αρμόδια όργανα και είτε πληρώθηκαν είτε διακανονίστηκαν οι οφειλές που προέκυπταν από την διοίκηση του κ. Σκόρδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου