Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Διατηρεί 4-4-2, δεν «έδειξε» 11άδα

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει ή εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής από τον Μίχαλ Πρόμπιερζ; Ο Πολωνός τεχνικός, σύμφωνα με τις δοκιμές που έκανε στη χθεσινή προπόνηση, αναμένεται να παρατάξει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι την ομάδα του με σύστημα 4-4-2 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.
Αυτό που δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι ότι και οι ίδιοι ποδοσφαιριστές θα απαρτίζουν το βασικό σχήμα, γιατί ο προπονητής των «κίτρινων» κράτησε κλειστά τα χαρτιά του. Τρεις είναι οι θέσεις για τις οποίες φαίνεται ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμη ο Πολωνός τεχνικός. Στη δεξιά πλευρά της αμυντικής γραμμής, εκεί όπου οι Καζναφέρης και Παπαστεριανός ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν.

Με τον τελευταίο, πάντως, να έχει προβάδισμα, μετά την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό. Θέση στο βασικό σχήμα και στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής διεκδικεί -απέναντι στον Γιαννιώτα- και ο Νέτο, ο οποίος επέστρεψε στη αγωνιστική δράση με ένα εκπληκτικό σε εκτέλεση γκολ. Τέλος, με ενδιαφέρον αναμένεται το αν ο Πρόμπιερζ θα επιλέξει τον Γιάκομπ ως παρτενέρ του Τσέζαρεκ στην κορυφή της επίθεσης ή αν θα προτιμήσει ένα πιο «ευέλικτο» σχήμα, δίνοντας ευκαιρία στον Καρίμ Σολτάνι.

Ο Αλγερινός επιθετικός κατέβαλε πολύ μεγάλη προσπάθεια στις τελευταίες προπονήσεις και εμφανίζεται βελτιωμένος, γεγονός που δημιουργεί ένα ευχάριστο «πονοκέφαλο» για τον Πρόμπιερζ. Ο Πολωνός τεχνικός τόνισε στους παίκτες του ότι θα πρέπει να είναι σοβαροί και συγκεντρωμένοι στην αυριανή αναμέτρηση και ότι περιμένει απ' αυτούς να δείξουν διάθεση και πάθος ανάλογες του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου