Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

«Ντόπες» στους παίκτες από τον Τσιώλη

Το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί «τελικός» για τον Αρη. Οχι μόνο για το χαρακτήρα του ντέρμπι που έχει, αλλά κυρίως γιατί μετά το άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα ο Σάκης Τσιώλης γνωρίζει καλά ότι περιθώρια για απώλειες βαθμών δεν υπάρχουν.

Οι ποδοσφαιριστές των «κίτρινων» επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που είχαν και ο Ελληνας τεχνικός έριξε όλο το βάρος στην ανύψωση της ψυχολογίας τους. «Στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη είχαμε καλή απόδοση, αλλά ήταν απαράδεκτη η αντίδρασή μας στα τελευταία λεπτά.
Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επαναλάβουμε τέτοια λάθη στα επόμενα παιχνίδια. Δεν υπάρχει, πλέον, κανένα περιθώριο για απώλεια. Είστε καλοί παίκτες, σας πιστεύω και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που έχουμε μπροστά μας την Κυριακή αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να ξεκινήσουμε ένα νικηφόρο σερί στο πρωτάθλημα.
Θα πρέπει να παίξετε για εσάς, αλλά και για τον κόσμο, που θα γεμίσει το γήπεδο» τόνισε ο Ελληνας τεχνικός, ο οποίος ανέλυσε στη συνέχεια στους παίκτες του και λάθη τακτικής που έκαναν στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα με τον Εργοτέλη. Ο Σάκης Τσιώλης, πάντως, έχει να αντιμετωπίσει και εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης αρκετά προβλήματα απουσιών.
Ο Ελληνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Ντάνιελ Τσέζαρεκ, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Ακόμα, ο προπονητής των «κίτρινων» δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε τους Ρόναλντ Γκαρσία και Γιούριτσα Βράνιες, οι οποίοι δεν έχουν ξεπεράσει τις θλάσεις (στο δικέφαλο και τους προσαγωγούς αντίστοιχα) που τους ταλαιπωρούν.
Δεν αποκλείεται, πάντως, ο Βολιβιανός μέσος να προλάβει να αγωνιστεί στο εκτός έδρας ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΚ. Τέλος, στα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Σολτάνι -ταλαιπωρείται από θλάση στους προσαγωγούς- στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός θα εκτίσει απέναντι στον ΠΑΟΚ την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του.
Επιστρέφει ο Καστίγιο
Ο Νέρι Καστίγιο αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή του Αρη στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Ο Μεξικανός επιθετικός εξέτισε τη μία αγωνιστική της ποινής του και θα βρίσκεται στη διάθεση του Σάκη Τσιώλη. Στο οικογενειακό διπλό που θα πραγματοποιηθεί στη σημερινή προπόνηση θα ξεκαθαρίσει το αν ο Καστίγιο θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα στο ντέρμπι.
Θα πρέπει να σημειωθεί, πάντως, ότι ο Ελληνας τεχνικός δεν αναμένεται να κάνει σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τον αγώνα με τον Εργοτέλη. Ακόμα, ο Τσιώλης θα παρακολουθήσει το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Σάμροκ Ρόβερς για το Γιουρόπα Λιγκ και στη συνέχεια θα αναλύσει στους παίκτες του τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας τους.
«Δώρο» από τη Λέσχη Φίλων Αρη
Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Λέσχης Φίλων Αρη θέλησαν να συμβάλουν και αυτά στην προσπάθεια που γίνεται, προκειμένου η ποδοσφαιρική ομάδα να ξεπεράσει το άσχημο ξεκίνημα που έκανε στο πρωτάθλημα και να αντιστρέψει το κλίμα. Συγκεκριμένα, έχουν ετοιμάσει έντυπα με την ιστορία του συλλόγου τους (σε τρεις γλώσσες, ισπανικά, αγγλικά και ελληνικά), τα οποία και αναμένεται να μοιράσουν μέσα στις επόμενες μέρες στους ποδοσφαιριστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου