Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

«Μόνο ο Αρης έχει σημασία»

Επιτακτική χαρακτήρισε την ανάγκη για νίκη της ομάδας του στο σημερινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Σάκης Τσιώλης. Ο Ελληνας τεχνικός ξεκαθάρισε ότι το αποτέλεσμα του αγώνα δεν έχει σημασία για τη δική του παραμονή, αλλά για την πορεία του Αρη: «Πρόκειται για ένα παραδοσιακό ντέρμπι, ανάμεσα σε δυο μεγάλες ομάδες.

Μετά το αρνητικό αποτέλεσμα απέναντι στον Εργοτέλη πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε τον ΠΑΟΚ. Θέλουμε να διατηρήσουμε τα καλά σημεία στο παιχνίδι μας και να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας. Το παιχνίδι είναι εξαιρετικά κρίσιμο για εμάς. Ο Τσιώλης έρχεται και παρέρχεται όπως και κάθε προπονητής. Αυτό που μετράει και έχει σημασία είναι ο Αρης. Ολα τα άλλα περνούν σε δεύτερη μοίρα.
Υπάρχει πίεση, γιατί δεν κάναμε καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, πιστεύω όμως ότι θα λειτουργήσει θετικά για εμάς. Ξέρουμε ότι μέχρι τώρα έχουμε στενοχωρήσει και έχουμε πικράνει τον κόσμο μας. Θα πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας, προκειμένου να του δώσουμε τη χαρά που του αξίζει, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Κάθε προπονητής έχει τη φιλοδοξία να παίρνει μέρος σε τέτοια παιχνίδια και το περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία, γιατί είναι το πρώτο στην καριέρα μου» τόνισε ο Ελληνας τεχνικός.
Το μύνημα του Κόκε
Ο Σέρχιο Κόκε αγωνίζεται πλέον με τη φανέλα της Ράγιο Βαγεκάνο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, φαίνεται, όμως, ότι δεν ξεχνάει τον αγαπημένο του Αρη.
Ο Ισπανός επιθετικός επικοινώνησε τηλεφωνικά με πρώην συμπαίκτες του και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία εν όψει του σημερινού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο πρώην αρχηγός των «κίτρινων» ήταν από τους πρωταγωνιστές της τελευταίας νίκης (0-1, στην Τούμπα) του Αρη επί του ΠΑΟΚ την περσινή αγωνιστική περίοδο, ενώ από το δικό του σουτ προήλθε το γκολ του Χαβίτο.
Η αγωνία, πάντως, του Κόκε για τη σημερινή αναμέτρηση φαίνεται και από τη δήλωσή του: «Θα πλήρωνα για να παίξω στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ».
«Ντόπες» από τη διοίκηση
Οι ποδοσφαιριστές του Αρη, πάντως, έχουν ένα επιπλέον λόγο να αγωνιστούν με πάθος στη σημερινή αναμέτρηση. Συγκεκριμένα, ενημερώθηκαν από τη διοίκηση της ΠΑΕ ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα τους καταβληθεί ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων που αντιστοιχούν στις δόσεις των συμβολαίων τους.
Χαρακτηριστικό είναι, μάλιστα, το γεγονός ότι ήδη έχουν κατατεθεί προκαταβολές στους τραπεζικούς λογαριασμούς των παικτών, σε μια προσπάθεια της διοίκησης να τους ανυψώσει την ψυχολογία εν όψει του σημερινού ντέρμπι.

Τόχα: «Παιχνίδι - κλειδί το ντέρμπι
Στην κρισιμότητα της σημερινής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Κάρλος Τόχα: «Περιμένουμε με μεγάλη αγωνία το συγκεκριμένο αγώνα. Πρόκειται για ένα παιχνίδι-κλειδί για εμάς και πρέπει να το κερδίσουμε.
Οταν αγωνίζεσαι σε μια μεγάλη ομάδα, υπάρχει πάντα πίεση για τα αποτελέσματα και απαιτήσεις για υψηλούς στόχους. Δεν έχουμε κάνει καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αλλά πιστεύω ότι θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου