Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Καμίνι το «Κλεάνθης Βικελίδης»!

Εντυπωσιακή είναι η προπώληση των εισιτηρίων του αυριανού παιχνιδιού ανάμεσα στον Αρη και τον ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι των «κίτρινων» εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την ανταπόκριση του κόσμου της ομάδας τους και θεωρείται σίγουρο ότι το «Κλεάνθης Βικελίδης» θα είναι κατάμεστο.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι αρκετοί οι οπαδοί του Αρη που προτιμούν την αγορά των πακέτων εισιτηρίων, εξασφαλίζοντας την παρουσία τους εκτός από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και στα εντός έδρας παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αύριο θα πραγματοποιηθεί και συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ Αρης ανάμεσα στους διοικούντες και αντιπροσωπεία των συνδέσμων οργανωμένων οπαδών. Βασικό αντικείμενο της συνάντησης ανάμεσα στις δυο πλευρές θα είναι η συμπεριφορά των οπαδών του Αρη και η ομαλή διεξαγωγή του ντέρμπι.
Με τους νέους κανονισμούς, άλλωστε, του Πειθαρχικού Κώδικα, είναι πολύ εύκολο μια ΠΑΕ να τιμωρηθεί με βαρύ χρηματικό πρόστιμο. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, μετά το τέλος της συνάντησης ανάμεσα στη διοίκηση και τους οργανωμένους οπαδούς να εκδοθεί και σχετική ανακοίνωση. Θα πρέπει, επίσης, να σημειωθεί ότι, παρά την απουσία οπαδών του ΠΑΟΚ, τα μέτρα που αναμένεται να πάρει η αστυνομία για το αυριανό παιχνίδι θα είναι δρακόντεια.
Η πρόσκληση του Πορτίγια
Πρόσκληση σε όλους του φίλους του στην Ισπανία να παρακολουθήσουν το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ απεύθυνε μέσω της ιστοσελίδας Facebook ο Κριστιάν Πορτίγια:
«Να δείτε όλοι αυτό το παιχνίδι. Κανείς δεν πρέπει να χάσει ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι στον κόσμο. Η Θεσσαλονίκη είναι Αρης» ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του. Θα πρέπει να σημειωθεί, πάντως, ότι ο Ισπανός μέσος δεν αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα στο αυριανό παιχνίδι.
Στο γήπεδο και ο Σηφάκης
Ο Μιχάλης Σηφάκης συνεχίζει την αποθεραπεία του, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Ο διεθνής τερματοφύλακας, πάντως, αναμένεται να βρεθεί αύριο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και να συμπαρασταθεί στους συμπαίκτες του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Σηφάκης αναμένεται να ταξιδέψει στα μέσα της επόμενης εβδομάδας στο Βέλγιο, προκειμένου να εξεταστεί από τον γιατρό που τον εγχείρισε.
Στον πάγκο ο Αμπελάς
Στο αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα κάνει το ντεμπούτο του ως τιμ μάνατζερ του Αρη ο Αγαπητός Αμπελάς. Ο παλαίμαχος παίκτης των «κίτρινων», μάλιστα, αναμένεται να καθίσει και στον πάγκο, μαζί με τον Σάκη Τσιώλη, αλλά και τον γενικό αρχηγό Γιώργο Κολτσίδα.
«Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, πιστεύω όμως ότι οι παίκτες του Αρη θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και θα κερδίσουν. Στα παιχνίδια αυτά παίζουν ρόλο η θέληση και το πάθος» τόνισε σε χθεσινές του δηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου