Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Ψήφος εμπιστοσύνης σε Τσιώλη

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης ξεκαθάρισε στον Σάκη Τσιώλη πως συνεχίζει να χαίρει της εμπιστοσύνης της. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της συνάντησης που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο παρουσία και του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιου Αθανασιάδη.

Εξέλιξη που βάζει τέλος στην προπονητολογία των τελευταίων ωρών και επιτρέπει σε άπαντες στις τάξεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης να κινηθούν σε ρυθμούς ΑΕΚ.

Ο Τσιώλης είχε φροντίσει με την δήλωσή του στην χθεσινή Συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" να ρίξει το μπαλάκι στην διοίκηση της ΠΑΕ Άρης λέγοντας πως: "Δεν στέκομαι σε συμβόλαια".

Δείχνοντας με την δήλωσή του αυτή ο Καρδιτσιώτης τεχνικός ότι ήθελε να βοηθήσει την διοίκηση της ΠΑΕ σε περίπτωση που είχε αποφασίσει να προχωρήσει στην απομάκρυνσή του με γνώμονα το καλό του Άρη και με οδηγό την ατάκα του από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας πως: "Ήρθα για τον Άρη".

Το πρωί εξάλλου στο περιθώριο της προπόνησης στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου είχε φροντίσει στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του να δώσει μία νέα διάσταση για το μέλλον του.

"Την Τετάρτη θα δούμε αν θα είμαστε μαζί", χωρίς να μείνει εκεί και πρόσθεσε: "Ανεξάρτητα αν θα μείνω ή όχι θα πρέπει να συνεχίσετε να δουλεύετε και να είστε πανέτοιμοι. Είμαι δεν είμαι. Ή με μένα ή χωρίς εμένα".

Στις ώρες που ακολούθησαν πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Τσιώλη με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης στην οποία ουσιαστικά δεν τέθηκε καν το οτιδήποτε όσον αφορά τον ίδιο παρά μόνο: "Δεν το συζητάμε καθόλου", με την συζήτηση να είχε να κάνει με το οργανωτικό κομμάτι εν όψει του παιχνιδιού με την ΑΕΚ.

Εξέλιξη που ουσιαστικά θα διορθώσει και το βαρύ κλίμα που υπήρχε το πρωί στην προπόνηση του Άρη στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου μετά το αυριανό ρεπό όταν και από την Τετάρτη θα ξεκινήσει ουσιαστικά η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου