Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Βελλίδης ξανά

Τη φανέλα του βασικού τερματοφύλακα στον αγώνα με τον ΟΦΗ αναμένεται να πάρει εκ νέου ο Μάρκος Βελλίδης.
Ο Μάρκος Βελλίδης, μετά από διάλλειμα μιας αγωνιστικής, επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια του Αρη στον αγώνα με τον ΟΦΗ για να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε ως τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο τραυματισμός του Γιακούποβιτς του ανοίγει και πάλι την πόρτα της ενδεκάδας και αυτή τη φορά θέλει να την αφήσει ορθάνοιχτη.



Δεν κρύβει μάλιστα ότι ο τρόπος μάλιστα με τον οποίο έμεινε εκτός ενδεκάδας την προηγούμενη αγωνιστική, τον έχει πεισμώσει ακόμη περισσότερο και δηλώνει αποφασισμένος να κερδίσει την εμπιστοσύνη και του νέου προπονητή και φυσικά τη θέση του βασικού τερματοφύλακα.

Για τον 24χρονο πορτιέρο από την Καστοριά η φετινή χρονιά, έτσι όπως εξελίχθηκε με τον σοβαρό τραυματισμό και την επέμβαση στο γόνατο του Μιχάλη Σηφάκη, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να καθιερωθεί στον Αρη και να βάλει πλώρη και για κάτι παραπάνω, που δεν είναι άλλο από μια κλήση στην Εθνική ομάδα. Οι καλές του εμφανίσεις δεν έχουν περάσει απαρατήρητες και όταν βλέπει να καλείται για παράδειγμα ο 17χρονος Καπίνο, είναι λογικό να πιστεύει ότι και λόγω ηλικίας, μπορεί κάποια στιγμή να έρθει μια κλήση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Φερνάντο Σάντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου