Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Η ώρα του Νίκου Πασιαλλή

Η εκπληκτική πορεία της δεύτερης ομάδας στο πρωτάθλημα δίνει το χρίσμα του «υπηρεσιακού» στον Νίκο Πασσιαλή.
Στην άκρη του πάγκου θα βρίσκεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο πετυχημένος τεχνικός της πρωταθλήτριας ομάδας Κ20, Νίκος Πασσιαλής. Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι οριακός για τον ΑΡΗ που πρέπει άμεσα να αναζητήσει βαθμούς για να επιστρέψει σε τροχιά διεκδίκησης των υψηλών θέσεων στο πρωτάθλημα.
Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία των Κίτρινων αναμένεται να επιδράσει θετικά και στην ψυχολογία των παικτών οι οποίοι αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα της κατάστασης.


Στον αντίποδα ο Πασσιαλής ξεκίνησε εκπληκτικά τη σεζόν στο πρωτάθλημα υποδομής με την Κ20 δίχως να έχει γνωρίσει ακόμα την ήττα. Εάν δεν οριστικοποιηθεί κάτι άμεσα και αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του ο ΑΡΗΣ δεν είναι κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά.

Τη σεζόν 2006-07 όταν ο Γκιγιέρμο Όγιος αποτέλεσε παρελθόν ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΑΡΗ κάθισε στον πάγκο στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα, πριν τον διαδεχτεί ο Κίκε Ερνάντεθ. Το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν 1-1 ενώ τότε τεχνικός διευθυντής ήταν ο Ιομάρ Μαζίνιο.

Η αμέσως επόμενη φορά που κλήθηκε να βοηθήσει, χωρίς όμως να έχει το γενικό πρόσταγμα καθώς οι Δαλκίδης και Μπουγιουκλής είχαν αυτό το ρόλο, ήταν στο παιχνίδι με την Καβάλα (0-0) όταν ο Μαζίνιο αποτέλεσε παρελθόν και ο Έκτορ Κούπερ ήταν στις κερκίδες έτοιμος να αναλάβει τα ηνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου