Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Η ευκαιρία του Τόχα

Η πολύ καλή παρουσία του Κάρλος Τόχα απέναντι στον Ολυμπιακό φαίνεται ότι θα αποτελέσει το «διαβατήριο» προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να πάρει μια -την τελευταία ίσως- ευκαιρία στον Αρη. Η θέση, άλλωστε, του παρτενέρ του Ρικάρντο Φατί στα αμυντικά χαφ είναι το μοναδικό δίλημμα που έχει ο Πρόμπιερζ εν όψει του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ. Ο Κολομβιανός μέσος, μάλιστα, έχει προβάδισμα έναντι του Σάκη Πρίττα, σύμφωνα με τις δοκιμές που έκανε ο Πολωνός τεχνικός.

Ο Τόχα δείχνει πολύ μεγάλη διάθεση στις προπονήσεις από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Πρόμπιερζ, ενώ φαίνεται ότι έχει αντιληφθεί ότι παίζει πλέον το τελευταίο του χαρτί στον Αρη. Οταν οι «κίτρινοι», άλλωστε, του είχαν προτείνει να αποχωρήσει στην αρχή της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ο Κολομβιανός μέσος αρνήθηκε και προτίμησε να δεχθεί μια σημαντική μείωση (30%) των ετήσιων αποδοχών του.

Οι μέχρι τώρα, όμως, εμφανίσεις του -με εξαίρεση το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό- δεν έδειξαν ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ούτε δικαίωσαν τους ανθρώπους των «κιτρίνων» για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του. Ο Κάρλος Τόχα, μάλιστα, γνωρίζει καλά ότι αν δεν βελτιώσει άμεσα την αγωνιστική του παρουσία και δεν σταθεροποιήσει την απόδοσή του, δεν μπορεί να αισθάνεται σίγουρος εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου (χωρίς να αποκλείεται ακόμα και το ενδεχόμενο λύσης της συνεργασίας του με τον Αρη).
Του... πάει ο προπονητής

Ενα πολύ αξιοσημείωτο στοιχείο, πάντως, σε ό,τι αφορά την παρουσία του Κάρλος Τόχα είναι ότι έχει πραγματοποιήσει τις δυο καλύτερες εμφανίσεις του με τη φανέλα του Αρη σε παιχνίδια που συνδέονται με τον Μίχαλ Πρόμπιερζ. Στο ντεμπούτο του Πολωνού τεχνικού στον πάγκο των «κίτρινων» στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό ο Κολομβιανός μέσος ήταν αυτός που μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, «συμμάζεψε» τη μεσαία γραμμή της ομάδας του, ενώ πέτυχε και το πρώτο του γκολ, δίνοντας το σύνθημα της αντεπίθεσης για τον Αρη.

Σε αναμέτρηση με αντίπαλο αυτήν τη φορά τον νυν τεχνικό του ο Τόχα πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Αρη, η οποία, μάλιστα, ήταν εξαιρετική. Ο Κάλβο ήταν αυτός που σημείωσε τα δυο γκολ του Αρη στην εκτός έδρας νίκη (1-2) του επί της Γιαγκελόνια στις 29 Ιουλίου 2010 για την προκριματική φάση του Γιουρόπα Λιγκ, ο Κολομβιανός μέσος, όμως, ήταν αυτός που κέρδισε τις εντυπώσεις και σκόρπισε ενθουσιασμό στους οπαδούς της ομάδας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου