Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Δεν υπάρχει θέμα Κόκε

Το «Goal» είχε αναφέρει στο χθεσινό φύλλο και με αφορμή την ανακίνηση του ενδεχομένου επιστροφής του στον Αρη από τον Σέρχιο Κόκε ότι τέτοιο θέμα δεν υφίσταται. Κάτι που ξεκαθάρισαν χθες και οι διοικούντες την ΠΑΕ, οι οποίοι, μάλιστα, εμφανίζονται ενοχλημένοι από τη συγκεκριμένη στάση του Ισπανού επιθετικού και την έκταση που πήρε το συγκεκριμένο θέμα.
Ο τρόπος άλλωστε με τον οποίο είχε ζητήσει να φύγει ο Ισπανός επιθετικός, λέγοντας στους ανθρώπους των «κίτρινων» ότι έχει κλείσει ο κύκλος του στον Αρη, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και πλέον δεν υπάρχει καμία πιθανότητα επιστροφής του.


Θα πρέπει να σημειωθεί ότι από τη στιγμή που αποχώρησε ο Ισπανός επιθετικός από τον Αρη δεν ασχολήθηκαν μαζί του, ενώ η φιλοσοφία μετά την έλευση του Πρόμπιερζ έχει αλλάξει στις μεταγραφές (στρέφονται σε παίκτες κυρίως από την Κεντρική Ευρώπη).

Υπάρχει βέβαια και ηθικό θέμα, γιατί ο Κόκε την περίοδο μάλιστα, που φορούσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού είχε εγκαταλείψει το ξενοδοχείο λίγες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ με τη Μάντσεστερ Σίτι μετά από λογομαχία που είχε με τον Γιάννη Μιχαλήτσο.

Δεν ασχολούνται με σενάρια

Η παρουσία του Μίχαλ Πρόμπιερζ στον πάγκο του Αρη έγινε αφορμή για να κυκλοφορήσουν μεταγραφικά σενάρια, κυρίως με παίκτες που προέρχονται από την πατρίδα του, με πρόσφατο παράδειγμα την περίπτωση του Μάρεκ Σαγκανόφσκι.

Είναι πιθανό, βέβαια, ο Αρης να κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού τον Ιανουάριο, όμως σε καμία περίπτωση δεν έχει γίνει ακόμα κουβέντα για το θέμα αυτό ανάμεσα στη διοίκηση και τον προπονητή. Ο Πρόμπιερζ, άλλωστε, έχει βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα για το έμψυχο υλικό του Αρη, σε καμία περίπτωση, όμως, δεν έχει αξιολογήσει πλήρως τους παίκτες του, ώστε να κάνει τις τελικές εισηγήσεις του.

Λύση της συνεργασίας με Πλαβούκο

Ο Γιάννης Πλαβούκος αναμένεται να πάει σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ, να έχει συνάντηση με τους διοικούντες και να υπογράψει τη λύση της συνεργασίας του με τον Αρη. Ο Ελληνας προπονητής τερματοφυλάκων είχε αναλάβει τα καθήκοντά του στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και είχε αφήσει καλές εντυπώσεις με τις πρωτότυπες ασκήσεις εκγύμνασης που χρησιμοποιούσε.

Φαίνεται, όμως, ότι πληρώνει τη λανθασμένη ?όπως αποδείχτηκε εκ του αποτελέσματος- εισήγησή του προς τον Μίχαλ Πρόμπιερζ να χρησιμοποιήσει τον Γιακούποβιτς αντί του Βελλίδη στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Φαβορι ο Γκρέγκορ Κούρντζιελ

Ο Γκρέγκορ Κούρντζιελ θα είναι εκτός απροόπτου ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων του Αρη. Ο 35χρονος Πολωνός γυμναστής της LKS Λοντζ είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός στον οποίο έχει καταλήξει ο Μίχαλ Πρόμπιερζ για την αντικατάσταση του Γιάννη Πλαβούκου.

Ο Πολωνός τεχνικός του Αρη βρίσκεται από το Σάββατο στην πατρίδα του και είχε μάλιστα και τις πρώτες επαφές με τον Κούρντζιελ, με τον τελευταίο να εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Το πιθανότερο, μάλιστα, είναι οι δυο τους να ταξιδέψουν μαζί στη Θεσσαλονίκη σήμερα και το νέο μέλος του τεχνικού τιμ να πιάσει άμεσα δουλειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου