Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Στόχοι, απώλειες, κέρδη, εγρήγορση

Το 2010 μάς άφησε… χρόνους. Άλλη μια χρονιά τελείωσε, αφήνοντας μας μια γλυκόπικρη γεύση. Ήταν μια χρονιά γεμάτη οπαδικές επιτυχίες. Για την ομάδα ήταν μια χρονιά γεμάτη, με χαρές και λύπες. Στιγμές που δυνάμωσαν και την ομάδα και εμάς σαν οπαδούς, αλλά και στιγμές που έφεραν προβληματισμό όσον αφορά την «συμπεριφορά» της ομάδας. 

Στο πρωτάθλημα ο στόχος επετεύχθη και πήραμε το εισιτήριο που οδηγούσε στην Ευρώπη. Για ακόμα ένα πρωτάθλημα όμως είδαμε τα «φαντάσματα» διαιτητές να κάνουν όργια, ακόμα και μέσα στο γήπεδο μας. Η ανεπάρκεια (για να χρησιμοποιήσουμε έναν «πολιτισμένο» όρο) της Ελληνικής διαιτησίας είναι κάτι που πλέον έχει παγιωθεί στις συνειδήσεις των φιλάθλων και θεωρείται πια αναγκαίο κακό 

Η ομάδα μας μπήκε στα πλέι-οφ και κατάκτησε την 3η θέση. Σίγουρα μπορούσα να κάνει το κάτι παραπάνω, το οποίο όμως τελικά δεν ήρθε. Το 2010 είχε τον ΑΡΗ μας φιναλίστ Κυπέλλου Ελλάδος.
Κι εδώ είναι μια μεγάλη οπαδική επιτυχία. Τιράντα χιλιάδες, και πλέον, κόσμος ξεκίνησε από κάθε γωνιά της Ελλάδος - και όχι μόνο - για να βρεθεί στον τελικό της 24ης Απριλίου στο ΟΑΚΑ.

Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Aris 2010

Ο πολεμιστής της Ευρώπης, ο ΑΡΗΣ με το άπαρτο κάστρο του, ο εκπορθητής της Μαδρίτης, ξανά στις οθόνες μας.