Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Προβληματισμένος ο Βαγγέλης Αλεξανδρής

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής είναι αρκετά έμπειρος και ξέρει καλά τα... παιχνίδια μυαλού. Γι' αυτό και δήλωσε, ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, προβληματισμένος.

Ο Έλληνας τεχνικός του Άρη είπε πως η ομάδα του έχει επηρεαστεί αρκετά λόγω των εορτών αλλά κανείς δεν γνωρίζει εάν αυτό που λέει είναι αλήθεια ή τρικ ενόψει του αυριανού μεγάλου ματς.

Η αποστολή για τον αγώνα με την Δόξα Δράμας

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ μετά από την σημερινή απογευματινή προπόνηση επέλεξε 18 ποδοσφαιριστές για την αποστολή του αγώνα με την Δόξα Δράμας αύριο στις 19:30 στο Κλ. Βικελίδης στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής (εξ αναβολής). Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Βελλίδης, Γιακούποβιτς, Νέτο, Μίσελ, Τόχα, Λαζαρίδης, Ντίκο, Οικονομόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Σολτάνι,  Ουμπίντες, Τσέζαρεκ, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Καπετάνος, Κατίδης, Ακόστα και Γιαννιώτας.

«Η διοίκηση θα αποφασίσει για Καστίγιο»

Ο προπονητής του Άρη Μίχαλ Πρόμπιερζ μίλησε στην Nova για τον αυριανό αγώνα με την Δόξα αλλά και για τις περιπτώσεις των Καστίγιο και Παπαστεριανού.


Ο Πολωνός προπονητής με δηλώσεις του στην συνδρομητική τηλεόραση για τον αγώνα κόντρα στη Δόξα Δράμας και όχι μόνο. Ο Πρόμπιερζ αναφέρθηκε σε όλα τα ανοιχτά μέτωπα της ομάδα που απασχολούν τον ίδιο την διοίκηση και φυσικά τον κόσμο της ομάδας και δεν είναι άλλα από τις μεταγραφές και τις αποδεσμεύσεις παικτών.

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Με Ατρόμητο στους «16»

Τον Ατρόμητο έφερε η κληρωτίδα στο δρόμο του ΑΡΗ για την πρόκριση στην προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Το παιχνίδι είναι νοκ άουτ και θα γίνει στο Περιστέρι.
Η πορεία του ΑΡΗ στο κύπελλο Ελλάδας περνάει από το Περιστέρι, όπου θα καλείται να αντιμετωπίσει τον περσινό φιναλίστ της διοργάνωσης Ατρόμητο, όπως προέκυψε από τη σημερινή κλήρωση στα γραφεία της ΕΠΟ.

Το πρόγραμμα στη φάση των «16» του Eurocup

Στις 17 Ιανουαρίου 2012 θα αρχίσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Άρη για το Last 16 του Eurocup. Οι «κίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν στην συγκεκριμένη ημερομηνία την Κίμκι στο Αλεξάνδρειο, σε έναν αγώνα όπου ο κόσμος της ομάδας πρέπει να δώσει ένα ακόμη δυναμικό παρών γεμίζοντας το γήπεδο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Άρη στην φάση των «16»:

17/01 ΑΡΗΣ - Κίμκι
24/01 Ντόνετσκ - ΑΡΗΣ
31/01 ΑΡΗΣ - Βιλερμπάν
07/02 Βιλερμπάν - ΑΡΗΣ
21/02 Κίμκι – ΑΡΗΣ
28/02 ΑΡΗΣ - Ντόνετσκ


http://www.arisbc.gr

Νίκη επι Πανθρακικού στο κύπελλο

Έδειξε σημάδια ζωής

Ανατρέποντας το εις βάρος του 1-0, ο ΑΡΗΣ επικράτησε του Πανθρακικού με 1-2 και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου.

Σε ένα βαρύ τερέν, εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης, το παιχνίδι δεν διεκδικεί και ιδιαίτερες δάφνες, με τις φάσεις ειδικά στο πρώτο ημίχρονο να είναι ελάχιστες. Ο Πανθρακικός, στην  πρώτη του ουσιαστική φάση, κατάφερε να προηγηθεί στο 32' με γκολ του Μπαλού.

Στο δεύτερο μέρος ο ΑΡΗΣ μπήκε με γκολ απο τα αποδυτήρια, καθώς ο Σολτάνι στο 49΄ισοφάρισε σε 1-1. Για ένα διάστημα η ομάδα έδειξε θετικά στοιχεία και μάλιστα κατάφερε στο 75' να προηγηθεί με 1-2, χάρη σε γκολ του Μίσελ. Στη συνέχεια άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων, που έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν και πήρε τη νίκη-πρόκριση.


Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Η συνέντευξη Τύπου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ (ΙΙΙ)

Στην συνέχεια της συνέντευξης Τύπου απάντησαν σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων:

Για  την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των δόσεων προς το δημόσιο:
«Δεν μπορώ να προκαταβάλω πότε θα υπάρξει εξέλιξη. Γίνεται αντιληπτό το μέγεθος του προβλήματος. Εφόσον δεν υπάρξει επιμήκυνση από πλευράς της Πολιτείας, η κατάσταση θα γίνει εξαιρετικά δυσχερής, όχι μόνο για μας αλλά για το σύνολο σχεδόν ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι πρόβλημα που αφορά σε ολόκληρο το αθλητικό γίγνεσθαι της χώρας. Αυτό που ζητούμε ως χώρα για επιμήκυνση, να ισχύσει και εντός της χώρας για όλη την επιχειρηματική δραστηριότητα, κάτι που θα είναι προς όφελος όλων των πλευρών, κράτους και επιχειρήσεων. Παράλληλα, γίνεται προσπάθεια αύξησης των χορηγικών εσόδων και χρειάζεται κατανόηση από τον κόσμο για τις πραγματικά τραγικές οικονομικές συνθήκες που επικρατούν. Πρέπει οι φίλαθλοί μας να δείξουν εμπιστοσύνη όχι στα πρόσωπα, αλλά στους θεσμούς».

Η συνέντευξη Τύπου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ (ΙΙ)

Στη συνέχεια της συνέντευξξης Τύπου, ο Α’ αντιπρόεδρος Δημήτρης Σαρρής, δήλωσε:


«Να δώσουμε συγχαρητήρια για την ομάδα μπάσκετ που προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Eurocup.

Οφείλω να πω ότι είναι μια δύσκολη περίοδος για τον ΑΡΗ, τόσο οικονομικά, όσο και αγωνιστικά. Σε τέτοιες περιόδους χρειάζεται συσπείρωση και όλοι μαζί να παλέψουμε για να τον ξαναβάλουμε στον ίδιο δρόμο. Είμαστε εδώ το παλεύουμε και πιστεύουμε ότι θα βγούμε από αυτή τη δύσκολη φάση, αν όλοι παλέψουμε ενωμένοι για το σύλλογο. Επιλογή μας ήταν η οικονομική εξυγίανση, γιατί αν σκεφτόμασταν τις περιστασιακές επιτυχίες, θα αντιμετωπίζαμε προβλήματα ως σύλλογος. Αυτή μας την απόφαση την κάναμε πράξη. Το τονίσαμε από την αρχή, στόχος είναι πρώτα το καλό του συλλόγου το οποίο επιτάσσει να μην ξεκατινιαζόμαστε στα ραδιόφωνα, να δουλεύουμε και να αφήσουμε αυτούς που λένε ότι λένε, χωρίς απάντηση.

Η συνέντευξη Τύπου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ (Ι)

Αρχικά, το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, κ. Θανάσης Αθανασιάδης:

«Έχουμε σκοπό να καταδείξουμε στον κόσμο της ομάδας, την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα και θα αναφερθούμε σε θέματα τα οποία επηρεάζουν την καθημερινότητα του Συλλόγου. Προηγήθηκε η συνέντευξη Τύπου του Φορέα που αναφέρθηκε σε οικονομικά δεδομένα της ομάδας.

Μια περίοδος που διανύουμε που ξεκίνησε υπό δύσκολες προϋποθέσεις με το σκάνδαλο των στημένων αγώνων, που επηρέασε όλο το φάσμα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση, δημιούργησαν ένα αρνητικό αντίκτυπο στην πορεία της ομάδα.

Έσπασαν καρδιές, ήρθε η πρόκριση

Το άγχος και τα λάθη στο τελευταίο δεκάλεπτο λίγο έλειψε να στοιχίσει την πρόκριση στον Άρη. Τελικά έστω και στην παράταση ήρθε η νίκη 96-86, την χάρηκαν και την πανηγύρισαν οι περισσότεροι αυτή τη φορά φίλοι του στις εξέδρες και το ευρωπαϊκό ταξίδι συνεχίζεται.

Στην κανονική διάρκεια του αγώνα Τζέιμς και Ταπούτος κράτησαν στα δύσκολα την ομάδα, ενώ στην παράταση ήταν καθοριστική η συμβολή του «τερματοφύλακα» Μόλντροου, που μοίρασε «στοπ» σε αλλεπάλληλες προσπάθειες των Λιθουανών.

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Η αποστολή για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ μετά από την σημερινή απογευματινή προπόνηση επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές για την αποστολή του αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Κλ. Βικελίδης. Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι:

Βελλίδης, Διούδης, Νέτο, Μίσελ, Φατί, Τόχα, Λαζαρίδης, Ντίκο, Οικονομόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Σολτάνι, Καστίγιο, Ουμπίντες, Τσέζαρεκ, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Καπετάνος, Κατίδης, Γιαννιώτας.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και σήμερα οι Σανκαρέ, Γκαρσία, Ιάκομπ (τενοντίτιδα), Γιακούποβιτς (υπέστη διάστρεμμα στο τέλος της χθεσινής προπόνησης),  ενώ την θεραπεία του πλέον στην Θεσσαλονίκη συνεχίζει ο Κριστιάν Πορτίγια.

http://www.arisfc.gr

Κ20: Νίκη επι του Παναιτωλικού

Στις νίκες επέστρεψε, μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, η ομάδα Κ-20 του ΑΡΗ, η οποία επικράτησε του Παναιτωλικού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με 1-0, για την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Το «χρυσό» γκολ για τους «κίτρινους» πέτυχε ο Κανούλας στο 29’, ο οποίος επέστρεψε στην ενδεκάδα μετά από την ποινή της μιας αγωνιστικής που που εξέτισε στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Τα εισιτήρια για το ματς με τον Παναιτωλικό

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι ιδιαίτερα χαμηλές. Πιο συγκεκριμένα:  Για τις θύρες 1, 3 τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ. Για την θύρα 2, αλλά και την θύρα 9, κοστίζουν 20 ευρώ, ενώ για την θύρα 7 (επίσημα) η τιμή τους είναι 40 ευρώ.

Το ARIS MOBILE θα παραμείνει σήμερα ανοικτό από τις 17:30 ως τις 21:00, ενώ θα λειτουργεί από αύριο οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από τις 9 ως τις 13:30 και από τις 17:30 ως τις 21:00.

Το Σάββατο τα εισιτήρια θα διατίθενται από τις 9 ως τις 15:00, ενώ την ημέρα θα λειτουργήσουν από το πρωί τα εκδοτήρια.

Παράλληλα οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους και μέσω ίντερνετ και της σχετικής υπηρεσίας e-ticketing από το επίσημο σάιτ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, http://buy.tickethour.com/arisfc-ww/showProductList.html

Νίκη επί του Ηλισιακού

Πραγματοποιώντας την καλύτερη του, έως τώρα, φετινή εμφάνιση, ο ΑΡΗΣ επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση του Ηλυσιακού στο Αλεξάνδρειο με 83-67.

Οι «κίτρινοι» πήραν από πρώτο δεκάλεπτο μια διαφορά ασφαλείας (27-16) και παρά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων να καταφέρουν κάτι, έκαναν σωστή διαχείριση του υπέρ τους σκορ και όντας κατά διαστήματα εντυπωσιακοί, έφτασαν σε μια εύκολη νίκη.

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Έχασε, αλλά... στο χέρι του!

Ο Άρης δεν τα κατάφερε στην έδρα της Νίμπουρκ (78-72) που τερμάτισε πρώτη στον όμιλο, με την πρόκρισή του να κρίνεται την τελευταία αγωνιστική κόντρα στη Ρουντούπις σε ένα ματς ζωής ή θανάτου.


Ο Άρης δεν τα κατάφερε στην έδρα της Νίμπουρκ και πλέον θα παίξει τα πάντα την επόμενη αγωνιστική στο Αλεξάνδρειο. Το συγκρότημα του Βαγγέλη Αλεξανδρή γνώρισε την πρώτη του εκτός έδρα ήττα στη διοργάνωση και πλέον θέλει νίκη ακόμη και στον πόντο κόντρα στη Ρουντούπις. Αντιθέτως η Νίμπουρκ «κλείδωσε» την πρωτιά και... φεύγει για Last 16.

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Αστέρας Τρίπολης – ΑΡΗΣ 1-0

Είναι 100% από τις στιγμές που έχεις μπροστά σου την εικόνα του ΑΡΗ σε ένα ματς και, πραγματικά, δεν θέλεις, ούτε μπορείς να σχολιάσεις κάτι. Τι να σχολιάσεις από το Αστέρας Τρίπολης – ΑΡΗΣ 1-0.

Τι να σχολιάσεις από ένα παιχνίδι στο οποίο ο ΑΡΗΣ δεν ήταν μόνος του, για μία ακόμη φορά, παρά τις απαγορεύσεις, τα ατελείωτα – για κάποιους άλλους, όχι για τον SUPER 3 – χιλιόμετρα, τα πάμπολλα έξοδα που χρειάζεται μια τέτοια μετακίνηση σε μια χώρα που διαλύεται, την πίκρα του γυρισμού, που, όμως, πάντα για όσους το ‘χουν, είναι χαμόγελο και περηφάνια, ότι αυτοί, τουλάχιστον έκαναν το καθήκον τους.

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Astera Tripolis-Aris live steam

Astera Tripolis-Aris live steam here
http://www.sportculture.gr/live-streaming/
http://www.sportlemon.tv/v-2/14/16/v-341645.html
http://www.livestream24.co.uk/uk/lmla6b40b23/asteras-tripolis-aris-salonica-live-stream
http://livetv.ru/de/eventinfo/88861_asteras_aris/

Διατηρεί 4-4-2, δεν «έδειξε» 11άδα

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει ή εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής από τον Μίχαλ Πρόμπιερζ; Ο Πολωνός τεχνικός, σύμφωνα με τις δοκιμές που έκανε στη χθεσινή προπόνηση, αναμένεται να παρατάξει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι την ομάδα του με σύστημα 4-4-2 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.
Αυτό που δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι ότι και οι ίδιοι ποδοσφαιριστές θα απαρτίζουν το βασικό σχήμα, γιατί ο προπονητής των «κίτρινων» κράτησε κλειστά τα χαρτιά του. Τρεις είναι οι θέσεις για τις οποίες φαίνεται ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμη ο Πολωνός τεχνικός. Στη δεξιά πλευρά της αμυντικής γραμμής, εκεί όπου οι Καζναφέρης και Παπαστεριανός ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν.

Με τον τελευταίο, πάντως, να έχει προβάδισμα, μετά την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό. Θέση στο βασικό σχήμα και στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής διεκδικεί -απέναντι στον Γιαννιώτα- και ο Νέτο, ο οποίος επέστρεψε στη αγωνιστική δράση με ένα εκπληκτικό σε εκτέλεση γκολ. Τέλος, με ενδιαφέρον αναμένεται το αν ο Πρόμπιερζ θα επιλέξει τον Γιάκομπ ως παρτενέρ του Τσέζαρεκ στην κορυφή της επίθεσης ή αν θα προτιμήσει ένα πιο «ευέλικτο» σχήμα, δίνοντας ευκαιρία στον Καρίμ Σολτάνι.

Ο Αλγερινός επιθετικός κατέβαλε πολύ μεγάλη προσπάθεια στις τελευταίες προπονήσεις και εμφανίζεται βελτιωμένος, γεγονός που δημιουργεί ένα ευχάριστο «πονοκέφαλο» για τον Πρόμπιερζ. Ο Πολωνός τεχνικός τόνισε στους παίκτες του ότι θα πρέπει να είναι σοβαροί και συγκεντρωμένοι στην αυριανή αναμέτρηση και ότι περιμένει απ' αυτούς να δείξουν διάθεση και πάθος ανάλογες του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Η αποστολή για τον αγώνα με τον Αστέρα

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ μετά από την σημερινή πρωινή προπόνηση επέλεξε 18 ποδοσφαιριστές για την αποστολή του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι:  Βελλίδης, Διούδης, Μίσελ, Καζναφέρης, Παπαστεριανός, Ντίκο, Σανκαρέ, Λαζαρίδης, Γιαννιώτας, Φατί, Τόχα, Παπαζαχαρίας, Ιάκομπ. Σολτάνι, Τσέζαρεκ, Νέτο, Καπετάνος και Ουμπίντες.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και σήμερα οι Βράνιες, Καστίγιο, Γιακούποβιτς, Κατίδης, Γκαρσία, ενώ την θεραπεία τους συνεχίζουν οι Σηφάκης, Πορτίγια. Η αποστολή θα μεταβεί αεροπορικώς στην Καλαμάτα και από εκεί οδικώς στην Τρίπολη.

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Στην Πουέμπλα στέλνουν μεξικάνικα ΜΜΕ τον Καστίγιο

Μια μεγάλη είδηση προκύπτει απο δημοσιεύματα που προέρχονται από το Μεξικό σχετικά με το μέλλον του Νέρι Καστίγιο. Ο επιθετικός των κίτρινων φαἰνεται να έχει μπει στο στόχαστρο της Πουέμπλα, η οποία μάλιστα δείχνει διατεθειμένη να εντάξει με οποιονδήποτε τρόπο τον Καστίγιο στο δυναμικό της.

Συγκεκριμένα, η ιστοδελίδα «zonafranca» αναφέρει πως οι Μεξικάνοι είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν μέχρι τέλους τις διαπραγματεύσεις με τον Άρη, ώστε να εντάξουν τον παίκτη στο δυναμικό τους, για να τους ενισχύσει για το πρωτάθλημα της Clausura που ξεκινάει σε περίπου ένα μήνα. Αυτό που προκαλεί εντύπωση στο εν λόγο δημοσίευμα, είναι το γεγονός πως αναφέρει πως οι επαφές έχουν προχωρήσει σε ποσοστό 75%, ενώ αναφέρεται πως ο Καστίγιο θα αγωνιστεί πρώτη φορά σε σύλλογο του Μεξικού μετά από το πέρασμα του από Ολυμπιακό, Σίτι, Σαχτάρ, αλλά και την Αμερική.

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Τρελό κάρφωμα του Κερόυς στη μάπα του γαύρου

Τρελό κάρφωμα του Κερόυς στη μάπα του γαύρου. Πραγματικά ένα απίστευτο κάρφωμα


Στο Χαριλάου παίζεις και θα προσκυνάς…

Έτσι είναι βάζελε! Στο ΧΑΡΙΛΑΟΥ παίζεις και θα προσκυνάς…!!! Ένας ΑΡΗΣ βγαλμένος μέσα από τα όνειρά μας, πάτησε τον υπερφίαλο και αήττητο μέχρι σήμερα βάζελο και πήρε το ματς με το φτωχότατο 3-1. Ένα σκορ που σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει το… κυνήγι του λαγού που είχαμε σήμερα στο ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ.

Η αγαπημένη μας ομάδα έκανε το καθήκον της, παρουσιάστηκε όπως πρέπει να παρουσιάζεται ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ και ανάγκασε τους φαφλατάδες να καταπιούν τις γλώσσες, τα μικρόφωνα και τα πληκτρολόγιά τους, όπως και να τοποθετήσουν κάπου στο… πίσω μέρος του σώματός τους τα διάφορα «σενάρια» - με τα οποία μας έχουν «ζαλίσει» τον… έρωτα.

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Η αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟ

Μία απογευματινή προπόνηση συμπεριελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των παικτών του ΑΡΗ ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Παναθηναικό στις 19:30 στο Κλ. Βικελίδης. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και σήμερα οι τραυματίες, Καζναφέρης, Γιακούποβιτς, Βράνιες, Γκαρσία και Κατίδης. Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ επέλεξε στην συνέχεια 18 ποδοσφαιριστές για την αποστολή. Πιο συγκεκριμένα την αποστολή αποτελούν οι:
Βελλίδης, Διούδης, Παπαστεριανός, Ντίκο, Σανκαρέ, Μίσελ, Νέτο, Λαζαρίδης, Γιαννιώτας, Τόχα, Φατί, Ούμπιντες, Καπετάνος, Οικονομόπουλος, Καστίγιο, Τσέζαρεκ, Ιάκομπ και Σολτάνι.

ΑΡΗΣ-Παναθηναικός προιστορία


1959-60...2-1...Περρος 70',Καλλιοτζης 72'
1960-61...0-3
1961-62...2-5...Καλλιοτζης 28',57'
1962-63...1-2...Καλλιοτζης 74'
1963-64...0-1
1964-65...2-2...Αλεξιαδης 30',Κωνσταντινιδης 39'
1965-66...2-2...Αλεξιαδης 15',Δεμιρης 62'
1966-67...0-1
1967-68...2-1...Πετκακης 54',Κωνσταντινιδης 65'
1968-69...2-1...Σπυριδων 48',Αλεξιαδης 61'
1969-70...2-0...Σπυριδων 24',Αλεξιαδης 84'
1970-71...1-1...Παπαιωαννου 29'

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Παναθηναικό που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο Κλ. Βικελίδης στις 19:30. Τα εισιτήρια διατίθενται από το ARIS MOBILE (σήμερα ως τις 21:00, αύριο από τις 10 ως τις 15:00 και την ημέρα του αγώνα από το πρωί στα εκδοτήρια).

Η τιμή τους είναι: Για τις θύρες 1,3 και 4 κοστίζουν 15 ευρώ, για τις θύρες 2,5 και 6 το κόστος είναι 25 ευρώ. Για την θύρα 9 το κόστος είναι 30 ευρώ και για την θύρα 7 (επίσημα) η τιμή τους είναι 60 ευρώ.

Παράλληλα συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων και από το www.arisfc.gr μέσω της υπηρεσίας e-ticketing. Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια μέσω της διεύθυνσης:

http://(http://buy.tickethour.com/arisfc-ww/showProductList.html )

Μάλιστα οι φίλαθλοι του ΑΡΗ θα έχουν την δυνατότητα της υπηρεσίας print at home. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο             2310 318463       στο ARIS MOBILE».